Tisztelt 2. sz. választókerület Lakói!

Megjelent: 2010. szeptember 18. szombat


Tisztelt 2. sz. választókerület Lakói!

Engedjék meg, hogy megköszönjem azt a sok biztatást és bizalmat, melyet a kopogtatócédula gyűjtése alkalmával Önöktől kaptam. Köszönetemet fejezem ki,hogy  ajánlószelvényeiket eljuttatták hozzám,
vagy a segítőimnek.

Tudom, hogy a régi körzetemben élőkkel együtt sok probléma megoldásán vagyunk túl, melynél nem csak az elvégzett munka sikere volt a fontos, hanem az emberi kapcsolataink fejlődése is.

A régi választókörzetemhez kapcsolt városrész problémáit is jól ismerem. Sok a tennivaló,melyet találkozásunk alkalmával Önök is jeleztek felém. Kiemelt feladatomnak tekintem a város javára fordítani mindazt a tudást,melyet városunk önkormányzatának képviselőjeként megszereztem.

Készen állok a képviseletre és a szakmai munkára, hogy a kialakult új körzetet a lakók érdekeinek megfelelően képviseljem.

Az elmúlt években sok mindent elértünk Önökkel közösen. Járdaépítéseket végeztünk. Fejlesztettük a játszótereket, javítottuk a világítást a közbiztonság fokozása végett. Megalkottuk a játszóterek rendjét. A Móra téren megépült a Nagyátjáró, kulturált pihenővel,padokkal,növények telepítésével. Megvalósult a Molnár B. u-i csapadékelvezető felújítása,az utca aszfaltozása,parkoló szélesítése. Megépültek a közök a Klapka utcától a Móra térig,a Kalmár kápolnától folytatólagosan egészen az Attila utcáig,az I.-es,és a II. -es  Bába közig.

Támogattam a József A. Iskola tornatermének felújítását,akadálymentesítését, a KÖÁI József Attila Iskola előtti térburkolatának cseréjét,illetve a mögötte lévő járda javítását. Megvalósult a Hunyadi Nyugdíjasház tatarozása,a Mártírok utca útburkolat cseréje, megépült az új csapadékcsatorna. A körzetben újabb világítótesteket szereltek fel és szelektív hulladékgyűjtők kerültek kihelyezésre. Megvalósult a Móra téri Kisátjáró újjáépítése, az Attila u 1-3. nyílászárók cseréje, megoldódott a „televíziós lakások” ügye. Több családot sikerült segíteni a lakásvásárlás és a bérlakások tekintetében is. Támogattam a Mártírok utcai emeletesek tetőszigetelését. Kérésemre készült el a Mártírok u. beépítési tilalma és bekerült a Városrendezési Tervbe. Javítottunk a  csapadékvíz elvezetések gondján a Hunyadi utcában,a József A. u-i emeleteseknél, több helyen építtettem szikkasztókat. A közlekedési problémákon is próbáltam javítani, lakossági kérésekre több helyen az utakra bukkanók kerültek a sebesség korlátozás végett.

Első lépésként megoldottuk a Szalay u-i ingatlanok tulajdonviszonyát,majd területrendezését.

A Víziközmű Társulat tagjaként szorgalmaztam,majd képviselőként támogattam a BIKAHEGY szennyvízcsatorna hálózat pályáztatását és építését.

Tervek: Tovább kell folytatni a szennyvízcsatorna építést, a vízelvezetéseket, a járdaépítéseket,útépítéseket,a Bikahegyen a parlagfű irtását!

 

Meggyőződésem, hogy a képviselőség egy szolgálat!

Fontosnak tartom, hogy egy képviselő elérhető legyen, megfelelő kapcsolattartást alakítson ki a kerület lakóival. A lakossági fórumok is igazolták szükségességüket, a  beszélgetéseink segítették, hogy a problémák felszínre kerüljenek. Az a sok szeretet és biztatás adott erőt a munkához, amit Önöktől kaptam. A 4 évvel ezelőtti terveimet  100%-ban teljesítettem, sőt jóval több problémát sikerült Önökkel együtt megoldanunk. Köszönöm a 4 év közös erőfeszítéseit, a közösen elvégzett munkát!

Kérem szavazataikkal támogassanak október 3-án!

Bense Zoltán a  2. sz. választókerület önkormányzati képviselő-jelöltje

Tel.: 06-20-332-8956

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

internet: www.bensezoltan.co.cc

 

Share
comments
Találatok: 2377

Kiskunfélegyháza 2. számú választókerület