Fejlődik, szépül a Bikahegy

Megjelent: 2019. december 07. szombat Írta: Bense Zoltán

A Bikahegyben ezentúl az Avar közben élők büszkélkedhetnek aszfaltos úttal, mely mintegy 80 fm hosszúságban és 3 m szélességben épült meg nemrégiben. A körzet további fejlesztési terveiről Bense Zoltán önkormányzati képviselő számolt be lapunknak:

- Mint körzeti képviselő próbálok arra figyelni, hogy ne csak a városközpont, hanem a kintebbi városrészek is fejlődjenek, mint például a Bikahegy. Most épp itt vagyunk az Avarközben, ahol a lakók már birtokba vehették az új aszfaltozott utat. Az elmúlt évben itt a környékben két utca is - a Nap és a Kökény utca - szilárd burkolatot kapott. De nem dőlhetünk hátra elégedetten, hiszen további célok és megoldatlan feladatok állnak még előttünk. Ilyen például a már meglévő aszfaltozott utcák helyrehozatala is.
Ennek a városrésznek a fejlesztése véleményem szerint rendkívül fontos, tekintve azt, hogy a közművek kiépítése itt még sajnos nem teljes. A közeljövőben várható a Bikahegyi út fejlesztése, ezzel egyidejűleg a Rozmaring utca teljes hosszában meg fog történni a vízvezeték hálózat kiépítése, mely számos család életkörülményeit fogja megkönnyíteni. Tovább folytatódik a közvilágítás fejlesztése is ebben a városrészben, újabb lámpatestek kihelyezésével
 – részletezte a jövőbeni terveket Bense Zoltán, a körzet önkormányzati képviselője.

 

 

Share
comments
Találatok: 1631

Kiskunfélegyháza 2. számú választókerület