Szabad az út

Megjelent: 2009. december 09. szerda

Szabad az út!

– Befejeződött az utcaközök felújítása

 

„Mostantól kezdődően esős időben is száraz lábbal lehet eljutni a Majsai úttól a Csongrádi útig a kisebb közökön keresztül is” – nyilatkozták egybehangzóan csütörtöki sajtótájékoztatójukon Bense Zoltán és Gyenes Attila a 4. és az 5. számú választókörzet önkormányzati képviselői.

 

„Ezzel az utcaköz-felújítási programmal gyakorlatilag teljesítettük egyik választási ígéretünket, hiszen a négyes számú választókörzetben minden ilyen utcákat összekötő közt felújítottunk” – jelentette ki Bense Zoltán a sajtónak a Horváth Zoltán és az Attila utcát összekötő második köz sarkán. Ismeretes, a város déli részén a Kossuth utcát és a Halasi utat illetve a Bajcsy és a Szentesi utat összekötő utcák között nincs más közlekedési kapcsolat, csak az utcákat keresztező közök. A képviselő saját felmérésére hivatkozva elmondta, a helyiek a három legfontosabb teendő egyikének tartották a választásokkor ezen utcaközök útfelületének rendbetételét.

„A járdák térkövet, a kerékpárosok által használt felület pedig zúzott követ kapott” – vette át a szót Gyenes Attila, aki Bensével egyetértésben fontosnak tartotta kiemelni, hogy az egymással határos két választókerület végre összeért, egybeforrt, és ez véleményük szerint, munkájuk gyümölcse. Ezután rámutattak a lényegre: a felújított utcaközökbe autóval behajtani tilos (kivéve, ha ott van az illető garázsa). Elmondták, addig marad jó állapotban az útfelület, míg az emberek rendeltetésszerűen használják azt

Share
comments
Találatok: 2212

Kiskunfélegyháza 2. számú választókerület