Bense Zoltán a 2.sz.vk.képviselő-jelöltje

Megjelent: 2010. július 31. szombat






























Tisztelt Választópolgár!

Bense Zoltán

2.sz. választókerület képviselő-jelöltje

 

Gondolom, sokan ismernek személyesen, vagy látásból. A sajtó által, előadásokról, vagy épp az utcáról, hisz itt élek Önökkel a választókerületben. 2006-ban az Önök jóvoltából kerültem a képviselőtestületbe. Az idén a  kerületek összevonása miatt változik és bővül a kerület, így a 4.sz. teljes egészében megmarad, amelyhez a volt 3. sz. kerületből csatoltak területeket. Ezáltal az új kerület 2010 őszétől 2.sz. választókerület.

Gyermekkoromat a Deák Ferenc utcában  töltöttem. Tizenhárom éve a Rákóczi utcában lakom. Tanár,okl. környezetvédő vagyok, nős, 2 gyermek, Bianka és Marcell édesapja. Feleségem  Ágota középiskolai tanárnő. Édesapám Bense Sándor nyugalmazott főkántor, édesanyám, Marianna nyugalmazott gyógyszertári pénztáros-laboráns. Hobbim a hegymászás, túrázás.

Mivel sokan kértek, szeretnék a körzetemben lakóknak továbbra is segíteni! Meggyőződésem, hogy a képviselőség egy szolgálat, melyet csak alázattal szabad végezni! Biztattak, és ez segített abban, hogy újból elinduljak az őszi önkormányzati választásokon a 2.sz. választókerületben. Továbbra is fontosnak tartom, hogy egy képviselő elérhető legyen, megfelelő kapcsolattartást alakítson ki a kerület lakóival. A lakossági fórumok is igazolták szükségességüket. A beszélgetéseink segítették, hogy a problémák felszínre kerüljenek. Köszönöm a 4 év közös erőfeszítéseit, a közösen elvégzett munkát! Kérem szavazataikkal is támogassanak október 3-án!

6100 Kiskunfélegyháza, Rákóczi u.11.

 

Tel.: 06-20-332-8956

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.,

internet:www.bensezoltan.co.cc

 

 

Share
comments
Találatok: 2831

Kiskunfélegyháza 2. számú választókerület