Képviselői összefogás a körzetekért

Megjelent: 2010. november 13. szombat

 












Gyenes Attila és Bense Zoltán önkormányzati képviselő közösen járta végig körzeteik utcáit és tereit, hogy feltérképezzék a legszükségesebb teendőket. Tették ezt azért, hogy a jövő évi költségvetés kidolgozásakor megfogalmazhassák az önkormányzat legfontosabb elvégzendő feladatait. Munkájuk során a körzet lakóinak véleményét is kikérték.

Nem nagyberuházásokat, költségigényes építkezéseket terveznek a kettes és hármas körzet önkormányzati képviselői. Olyan elvégzendő feladatoknak akarnak érvényt szerezni, amelyek az önkormányzat feladatkörébe tartoznak és fontosak a mindennapokban az élhető város, városrész kialakítása szempontjából. Ezek közé tartozik a csatornák rendbetétele, a közvilágítás karbantartása, a fák nyesése, a közösségi- és játszóterek folyamatos gondozása.
Bense Zoltán a kettes körzet képviselője mindemellett az Alsó-temető védettségének megoldását is szorgalmazta.
A képviselők nem csak saját tapasztalataikra, illetve a polgármesteri hivatal munkatársainak jelzéseire hagyatkoznak. A körzet lakóinak igényeit is megismerik és beépítik javaslatukba.
A megfogalmazott feladatok elvégzése természetesen pénzbe kerül. Az önkormányzat jelenlegi anyagi helyzetében a képviselők következetessége mellet sem biztos, hogy mindenre jut fedezet. Éppen ezért a feladatokat nem csak tételezik a képviselők, hanem rangsorolják is annak érdekében, hogy a legfontosabbak megvalósuljanak. Mindemellett számítanak a lakók aktív segítségére is.


Share
comments
Találatok: 2336

Kiskunfélegyháza 2. számú választókerület