Sajtóközlemény-Jobbik

Megjelent: 2010. december 21. kedd

 

Sajtóközlemény

2010. december 20. @ Gulyas

A Jobbik Kiskunfélegyházi Alapszervezete a Gyenes Attila Pénzügyi, Gazdasági és Vagyonhasznosítási bizottsági elnök leváltása körül lábra kapott híreszteléseknek elejét akarja venni. A városban olyan – minden valóságalap nélküli – hírek keringenek, melyekre reagálásul az alábbi közleményt adjuk ki:
A bizottsági helyek és pozíciók leosztása a választások után lezajlott és az ott kialakult eredményt szavazatunkkal támogattuk. Két és fél hónappal később a Fidesz frakción belül kialakult feszültségek eredménye képpen a pozíciókat újra akarták szervezni.
A Jobbik álláspontja ezzel a helyzettel kapcsolatban a következő: a frakción belüli nézeteltérések, pozíció kiosztások rendezése a frakció belső ügye. Ebbe más politikai erőnek beleszólni, annak kimenetelét befolyásolni nem etikus. Gyenes Attila bizottsági elnöki munkáját az elmúlt két hónap alapján jónak értékeljük, de tiszteletben tartjuk a frakció döntését. Így képviselőnk, Kollár László a képviselő-testület ülésén a szavazáskor tartózkodott.
Mind Mester Ernő újonnan megválasztott bizottsági elnöknek, mind Gyenes Attila bizottsági tagnak jó egészséget kívánunk munkájuk folytatásához.

Kollár László
elnök

 

 

Share
comments
Találatok: 2344

Kiskunfélegyháza 2. számú választókerület