GYENES ATTILÁT VISSZAHÍVTÁK A FELÜGYELŐ BIZOTTSÁGBÓL

Megjelent: 2011. február 03. csütörtök

Újabb Gyenes leváltás!!!

Gyenes Attilát visszahívták a felügyelő bizottságból

Visszahívták a Homokhátsági Regionális Szilárdhulladék Kezelési Konzorcium felügyelőbizottsági tagságából Gyenes Attilát, Félegyháza korábban megválasztott képviselőjét. Feladatát a továbbiakban Kissné Juhász Ilona látja el. (2011. 02. 02.)














A közgyűlést zárt ajtók mögött a sajtó kizárásával tartották. Az összejövetel végeztével Kapus Krisztiánt kérdeztük a Félegyházát érintő döntésekről. A polgármester elmondta, a konzorcium meghatározó tagjaként valamennyi fontos testületében képviselteti mágát Kiskunfélegyháza. Az igazgatótanácsban Molnár János, a felügyelő bizottságban a mai naptól Kissné Juhász Ilona. A konzultációs bizottsági képviseletről a következő közgyűlés dönt.
Gyenes Attila felügyelőbizottsági tagságának visszavonását - a zárt ülésről kiszivárgott hírek szerint - azzal indokolták, hogy túl sok az elfoglaltsága. Munkahelye mellett többek között önkormányzati képviselői, valamint a megyei önkormányzatban vállalt feladatait is el kell látnia. A döntéssel kapcsolatosan megkerestük az érintettet is, Gyenes Attila azonban nem kívánta kommentálni a történteket.

 

Share
comments
Találatok: 2339

Kiskunfélegyháza 2. számú választókerület