Bense kilépett a Fidesz-KDNP frakcióból!

Megjelent: 2011. március 02. szerda






















KIS-KUNSÁG

Bense kilépett a Fidesz-KDNP frakcióból! 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bense Zoltán, Kiskunfélegyháza egyik legnépszerűbb önkormányzati képviselője kilépett a képviselőtestület Fideszes frakciójából, mindezt sajtónyilatkozatából tudjuk. Olvassák el Önök is! (A képviselővel készített interjúnk várhatóan holnap a reggeli órákban jelenik meg!)

Tisztelt Kiskunfélegyházi Polgárok!

 

Szeretném bejelenteni, hogy Kiskunfélegyháza Város Képviselő-testületének  FIDESZ-KDNP képviselőcsoportjából a mai napon kilépek. Képviselői munkámat, bár politikai felfogásommal nem egyezik, ideiglenesen függetlenként kívánom folytatni.

 

Tavaly októberben másodszorra választottak meg önkormányzati képviselőnek a már 2. számú választókerületben. Jóleső érzés volt, hogy azon képviselők közé tartozom, akik az egyik legtöbb szavazatot kapták. Elsősorban köszönet érte a választópolgároknak, azoknak az embereknek, akik bíztak és bíznak bennem.  Úgy érzem a visszajelzésekből, hogy az emberekben továbbra is megvan a bizalom  irántam, így kötelességemnek érzem tovább szolgálni a körzet érdekeit. 

 

Mindig is úgy éreztem és vallom ma is, hogy a képviselőség szolgálat, amit csak alázattal lehet végezni. Próbáltam kevés pártpolitikát belevinni a helyi közéletbe és a döntéseimbe. Tettem ezt a testületi üléseken, bizottságokban, és teszem ezt ma is a Városüzemeltetési-és Lakásgazdálkodási Bizottság élén.  Mindig büszke is voltam a bizottságra és tagjaira, hogy politikai csatározások helyett egy igazi munkabizottság dolgozik, hiszen ez a feladata.

 

Természetesen tisztában vagyok vele és tudom, hogy mik azok az értékek, amik számomra fontosak. Egyenes tartással vállalom azokat, és azokért minden körülmények közt kiállok.

 

Politikai lojalitásom erős, ettől függetlenül úgy érzem, hogy ezt a döntést meg kellett tennem a jelen és remélhetőleg a jövő érdekében is. Képviselői esküm nem pártoknak szól, hanem a városnak, és a polgároknak. Arra tettem esküt, hogy Kiskunfélegyháza városát és annak fejlődését szolgálom. E cél érdekében képes vagyok az összefogásra pártpolitikától függetlenül úgy, hogy közben megőrzöm egyéniségemet és értékrendemet is.

 

Remélem döntésemmel hozzájárulok ahhoz, hogy a város sikeresebb legyen és képviselőtársaimmal jó munkakapcsolatot tudjak fenntartani! Nyitott vagyok  mindenki felé és minden jószándékú kezdeményezést örömmel fogadok.

 

Tisztelettel:

 

Bense Zoltán 2.sz. vk. önkormányzati képviselője

Kiskunfélegyháza Város Képviselő-testületének Tagja

 

 

Kiskunfélegyháza, 2011.március 1.

 

 

Share
comments
Találatok: 2360

Kiskunfélegyháza 2. számú választókerület