Félegyháziak a megyei KDNP-ben.

Megjelent: 2011. március 31. csütörtök





















KIS-KUNSÁG

Gyenes Attila a KDNP megyei alelnöke –

Bense Zoltánt az etikai bizottság tagjává választották

Ambrus Róbert

 

Gyenes Attila lett a Kereszténydemokrata Néppárt Bács-Kiskun megyei szervezetének alelnöke, Bense Zoltánt pedig a fegyelmi és etikai bizottság tagjává választották a párt tisztújításán.

A KDNP részleges tisztújítást tartott – nyilatkozta a Kis-kunságnak a párt megyei szervezetének elnöke. Szabó Sándor hozzátette: a be nem töltött pozíciókról döntött a választmány. Ennek értelmében Gyenes Attilát választották az egyik megyei alelnöknek. A kiskunfélegyházi önkormányzati képviselő lapunk kérdésére elmondta: a párt megyei elnökének munkáját segíti a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlésben.

Bense Zoltánt, aki nemrég kilépett a kiskunfélegyházi Fidesz-KDNP frakcióból, a megyei elnök javaslatára, egyhangúlag választották meg a KDNP fegyelmi és etikai bizottságának tagjává. A képviselő közölte: megtisztelő, hogy gondoltak rá a megyei szervezetben, ami véleménye szerint azt bizonyítja, hogy töretlen a bizalom iránta a helyi frakcióból történő kilépése után is. A képviselő megemlítette: reméli, hogy minél kevesebb ügyben kell összeülnie a fegyelmi és etikai bizottságnak.

 

 

Share
comments
Találatok: 2108

Kiskunfélegyháza 2. számú választókerület