Összeférhetetlen,etikátlan,vagy csak nem szerencsés?

Megjelent: 2011. szeptember 29. csütörtök























(Én csak most találtam ezt a cikket... a szerk.)

2010. október 25., hétfő

A SIRIUS is elesett

 

A Félegyházi Közlöny és a Kiskun (Trió) Tv sorsa már korábban elrendeltetett, most a Sirius Rádió került sorra. Az a médium, mely jószerével már csak egyedül képviselte a köz érdekeit a politika percemberkéivel szemben. Gyanítható volt, hogy előbb utóbb kikezdik, kivéreztetik, csak az időpont és a módszer volt kérdéses. 


A tavaszi választási kampány előtt már érezhettük, hogy új szelek fújnak a félegyházi rádiónál, a szőrös emberke interjúit, nyilatkozatait és persze a Fidesz kampányszólamait kezdte el sugározni  szinte már-már rigmus szerűen, ez aztán folytatódott az őszi önkormányzati választásokig.

Félegyházi(Kiskunfélegyházi) Közlöny, Kiskun (Trió) Tv, Sirius Rádió - teljes lett a kontroll a félegyházi médiumok felett!

Kapi bá nem aprózta el a dolgot, a félegyházi médiumok teljes össztüzét zúdította a félegyházi választópolgárokra (teljes sikerrel).



De mégis  hogyan tudta kiterjeszteni befolyását egy politikai erő egy elviekben önálló és független közmédiumra?

Bakos Aranka a rádió ügyvezetője - aki egyben a rádióműsorok tartalmát is szerkeszti  - önként átadta a Siriust a narancsosoknak.

Mindezekért cserébe ő lett városunk újonnan kinevezett  szóvivője (mellesleg a város 20 éven keresztül megvolt szóvívő nélkül is). Belső, önkormányzati forrásból származó értesüléseink szerint, ha Aranka a továbbiakban is ilyen jól fog dolgozni, talán ő lesz a Művelődési Osztály vezetője. Talán....?

Ettől kezdve megszűnt a szabad, politikai befolyásmentes tájékoztatás Kiskunfélegyházán.

De addig is reszkessetek ti sötétben bujkáló ellenforradalmárok (értsd: rádiók, tv-k, újságok, bloggerek). Veletek már nem lesznek ilyen kedvesek.

 

http://ellenallashangja.blogspot.com/2010_10_01_archive.html

Share
comments
Találatok: 2251

Kiskunfélegyháza 2. számú választókerület