Egy sikeres körzet

Megjelent: 2009. december 03. csütörtök

Egy esztendő telt a választások óta. Az elért eredményekről Bense Zoltán önkormányzati képviselő,a 4.sz. választókerület képviselőjét kérdeztük.

Amikor 1 éve indultam az önkormányzati választásokon,azt mondtam,hogy a képviselőség szolgálat. Ma is így gondolom. Amikor sikerről beszélünk,ez a legfontosabb. Sikert csakis közösen érhetünk el. A legfontosabb,hogy a képviselő,akiben bíznak tudja ,hogy honnan jött. Tudja, hogy őt kiválasztották azért,hogy képviseljen,hogy a körzetét és a várost szolgálja. A legfontosabb a kapcsolattartás. Elmondhatom,hogy jó a kapcsolatom a polgárokkal,megkeresnek a problémáikkal személyesen,írásban és telefonon. Mindig ügyelek,hogy mindenkihez eljussak és valamilyen választ, megoldást adjak! Természetesen siker,ha egy körzet szemmel láthatólag is szépül, fejlődik.

Milyen kézzelfogható eredményt sikerült elérni az elmúlt egy esztendő alatt?

Elkészült a Korond utcai játszótér fejlesztése,bekerítése, a Móra tér- Molnár B. belső udvari játszótér fejlesztése,felújítása, A Móra tér- Molnár Béla u. közti átjáró építése,területrendezése, a Molnár B. u-i csapadékelvezető csatornahálózat fejlesztése,aszfaltozása,parkoló szélesítése. Egyik leglátványosabb beruházás a közök kiépítése a Kalmár kápolnától egészen az Attila utcáig. Támogattam és segítettem a József A. Iskola tornatermének felújítását,a járdaépítéseket. Segítettem a az Attila utcai tömbben lakók kérését,érdekeit,legyen az nyílászáró-csere,vagy épp a PR-Telekom,televíziós lakások ügye,cseréje. Egyben segítettem a televíziót,hogy ezáltal kedvezőbb,a Félegyháziakat jobban kiszolgáló műsorokat tudjon készíteni. Magam és a bizottság is támogatta a Mártírok u. emeletesek szigetelését. Kérésemre készült el a Mártírok u. elején a beépítési tilalom,mellyel az utca lakóinak kérését tolmácsoltam. Segítettem egyes ipartestületet rendezvények lebonyolítását,ill.a csapadékvíz elvezetés gondjának megoldását (József A.u. emeletes), támogattam a Szakmaközi csatornázását. Sikerült megoldani a Szalay u-i ingatlanok tulajdonviszonyát, reméljük egyszer európaibb színvonalú lesz az a környék is!

Lehetetlenség mindent felsorolni. Ezeken kívül sok aprónak tűnő ügy van. De minden fontos, amit a polgárok annak tartanak.

Hogyan tudná összegezni eddigi tevékenységét?

Politika van a hétköznapokon, a parlamentben, a városházán, akár egy aláírásgyűjtésnél, népszavazás alkalmával, tehát átszövi mindennapjainkat.

De amikor a körzetről van szó és az ott lakókról, akkor ez számomra nem létezik. Nincs bal-és jobboldali körzetlakó!Azt hiszem,a polgárok ezt meg is érezték és mikor megismernek,már el is hiszik e szavakat nekem. Én büszke vagyok arra,hogy sokan, más politikai nézetű ember is megdicsér,biztat és remélem még rám is szavaz!

A siker közös, Mindannyiunk sikere! Én csak építem az odavezető utat!

 

(forrás:Félegyházi Közlöny)

 

Share
comments
Találatok: 3114

Kiskunfélegyháza 2. számú választókerület