Indul a félegyházi Covid szűrőhely

Megjelent: 2020. november 25. szerda Írta: Bense Zoltán

 

Az alábbiakat Csányi József, Kiskunfélegyháza polgármestere osztotta meg közösségi oldalán, majd megjelent a Félegyházi Közlöny online oldalán is.

 

Szerdától indul a félegyházi Covid szűrőhely

 

Kedves Félegyháziak!

 

A szűrőhely létrehozásával azoknak a helybélieknek szeretnénk segíteni, akiknek államilag elismert, gyors COVID-teszt eredményre van szüksége.

 

E célra szerdától, azaz november 25-étől egy szűrőbusz áll rendelkezésre a sportcsarnok főbejáratánál. Ezúton is köszönöm a Szalai Busz Kft. segítségét, amiért e célra egy buszt átalakítottak és térítésmentesen a rendelkezésünkre bocsátottak.

 

A szűréseket dr. Patkós Róbert, az Egészségközpont orvos-igazgatója végzi előzetes telefonos időpont-egyeztetés után. Időpontot kérni a 06-76/784-834-es telefonszámon lehet hétfőn, szerdán és pénteken 8 és 12, kedden és csütörtökön 13 és 17 óra között.

 

Az itt levett mintákat akkreditált laboratóriumban elemzik, az Állami Népegészségügyi Központ által elfogadott eredményt pedig (amit szükség szerint angol, vagy német nyelven is elkészítenek) 48 órán belül garantálják, de a gyakorlat szerint azt már a mintavételt követő napon megkapják az ügyfelek.

 

A PCR tesztelés ára gazdasági társaságoknak az államilag kötelező hatósági ár, ami 19.500 Ft, míg magánszemélyeknek bekerülési költségen végzi el a doktor úr, ami 17.000 Ft.

Kérem osszák meg ezt a bejegyzést, hogy minél többekhez eljuthasson!

Óvjuk meg közösségünket, vigyázzunk egymásra, cselekedjünk felelősségteljesen!

 

Tisztelettel:

Csányi József

polgármester

 

Forrás: https://www.facebook.com/csanyi.polgarmester 

https://felegyhazikozlony.eu/hirek/21705/szerdatol-indul-a-felegyhazi-covid-szurohely

 

 

 

A  cikk megjelenése után 1 óra 45 perc múlva, 2020.november 23. 11:50-kor az alábbi fotó jelent meg a "Félegyháza Rólad szól" nevezetű, magát függetlennek valló, amúgy erősen a baloldalhoz kötődő kamu, legtöbbször álhíreket terjesztő, a közösség elleni uszítást is kimerítő, közösségi portálon.

 

 

 

 

 

Forrás: "Félegyháza Rólad Szól" facebook portál, https://www.facebook.com/felegyhaza/photos/a.473747162733893/3321368711305043

 

 

Share
comments
Találatok: 2325

Kiskunfélegyháza 2. számú választókerület